خداحافظي فتح الله زاده از باشگاه استقلال: از اين لحظه هيچ پست و سمتي در استقلال ندارم

علي فتح الله زاده با انتشار پستي در صفحه مجازي خود از هيات مديره باشگاه استقلال خداحافظي کرد.

خداحافظي فتح الله زاده از باشگاه استقلال: از اين لحظه هيچ پست و سمتي در استقلال ندارم

به گزارش خبرگزاري فارس، علي فتح الله زاده عضو هيات مديره باشگاه استقلال با انتشار پستي در صفحه شخصي خود در اينستاگرام از هيات مديره باشگا استقلال کناره‌گيري کرد.

وي نوشت: روزي که به استقلال آمدم اين باشگاه نه مديرعامل داشت و نه سرمربي! وقتي از من خواستند که بيايم مي‌دانستم کار سختي است اما به خاطر همه هواداران بزرگ و با شرف استقلال براي خدمتگزاري آمدم و بي منت کار کردم هر چند که آن روزها هم تهمت مي زدند که من به همه آنها خط داده‌ام! امروز من مديرعامل نيستم اما تمام وظايف مديرعاملي از من طلب مي شد! اين در حاليست که چند روز قبل از دريافت حکم هيات مديره، جناب استراماچوني از ايران رفته بود! متاسفانه اين بار از جانب هواداري که دوستش دارم و خواهم داشت متهم شدم به اين که خودم را فروختم به ميز و صندلي مديريت!! واي بر من که اينچنين از رفتارم برداشت شد! اين اصلا برايم قابل تحمل نيست بنابراين ضمن تشکر از همه هواداران عزيز و بزرگوار همچنين جناب وزير محترم اعلام مي‌کنم از اين لحظه هيچ پست و سمتي در باشگاه ندارم و از اين پس همچون گذشته يک هوادار در کنار شما خواهم بود.

از اين لحظه هيچ پست و سمتي در استقلال ندارم و همچون گذشته به عنوان يک هوادار در کنار شما خواهم بود.

ارادتمند شما - علي فتح الله زاده

مشخصات

• جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : استقلال ,باشگاه ,زاده ,الله ,هيات ,لحظه ,الله زاده ,باشگاه استقلال ,هيات مديره ,همچون گذشته ,انتشار پستي ,مديره باشگاه استقلال ,هيات مديره باشگاه
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

98 دانلود پزشکی - سلامت - تجهیزات پزشکی وبلاگ-پیران سون دل نوشته هام مدير سئو پزشکی رزمی کده تصویر فروشگاه هارلی سایت مرجع دانلود پایان نامه - تحقیق - پروژه gta5