متخصصان و کارشناسان فني بررسي کردند


به موازات شواهدي که تلقي نقش جنگ الکترونيک آمريکا را در سقوط جانکاه هواپيماي اوکرايني به عنوان علت اصلي سقوط، تا اطراف مرزهاي واقعيت پيش مي‌برد، آزمايشگاه پژوهشي فضاي سايبر دانشگاه تهران در بيانيه‌اي مستند و علمي با قطعيت اعلام کرد؛ «مسئوليت سانحه‌ تأسف‌بار رخ داده به‌صورت مستقيم متوجه رژيم جنايتکار آمريکاست و به‌دليل اعمال عمليات فريب بر سيستم فرماندهي و کنترل سامانه‌ پدافند موشکي ايران واقع شده و نقش خطاي انساني در آن منتفي است. از اين رو مسئوليت سانحه‌ تأسف‌بار رخ داده به‌صورت مستقيم متوجه رژيم جنايتکار آمريکاست و اين جنايت بزرگ نيز به سياهه‌ جنايت‌هاي بي‌پايان اين ام‌الفساد قرن اضافه مي‌شود.»


سرويس سياسي ـ

شواهدي وجود دارد که تلقي نقش جنگ الکترونيک آمريکا در سقوط جانکاه هواپيماي اوکرايني و جان‌باختن جمعي از هموطنان و اتباعي از ديگر کشورها را تقويت مي‌کند. نشان دادن هواپيما به عنوان موشک کروز توسط رادار و قطع ارتباط ميان اپراتور سامانه پدافندي با شبکه يکپارچه و موفق نبودن تلاش اپراتور براي برقراري اين ارتباط از جمله اين قرائن است. موضوع ديگري را نيز بايد به شواهد پيش گفته افزود؛ اينکه سايت FAA (نهاد رگولاتوري پروازهاي داخلي و خارجي آمريکا) ساعاتي قبل از اين حادثه در اطلاعيه‌اي پرواز هواپيماهاي تجاري و غير تجاري آمريکايي بر فراز ايران را ممنوع اعلام کرده و در آن گفته بود احتمال خطا در محاسبات يا خطا در شناسايي براي هواپيماهاي بر فراز ايران وجود دارد! قوت اين قرينه براي تقويت گمانه جنايت جنگالي [جنگ الکترونيک] آمريکا به عنوان علت اصلي سقوط هواپيما، کمتر از شواهد ديگر نيست.
چه بسا، توجه به جميع اين قرائن مي‌تواند تلقي اخير را تا اطراف مرزهاي واقعيت پيش ببرد. علاوه‌بر شواهد‌اشاره شده و برداشت ناشي از آن، بيانيه ديروز آزمايشگاه پژوهشي فضاي سايبر دانشگاه تهران ضمن بررسي علمي و فني، با قطعيت اعلام کرد؛ مسئوليت سانحه‌ تأسف‌بار رخ داده به‌صورت مستقيم متوجه رژيم جنايتکار آمريکاست و به‌دليل اعمال عمليات فريب بر سيستم فرماندهي و کنترل سامانه‌ پدافند موشکي ايران واقع شده و نقش خطاي انساني در آن منتفي است. به گزارش خبرگزاري آنا، در بيانيه شماره 1 اين آزمايشگاه آمده است: «ملت شريف و بزرگ ايران عزيز؛ به‌دنبال سانحه‌ دلخراش هواپيماي مسافربري ايران- اوکراين که باعث داغي بزرگ بر پيکره ملت عزيز و به‌خصوص جامعه علمي و دانشگاهي شده و سوگ شهادت پرافتخار سردار رشيد اسلام سپهبد حاج قاسم سليماني را دوچندان کرده است، ضمن عرض تسليت به بازماندگان و خانواده‌هاي شريف شهداي اين سانحه و ملت بزرگ ايران؛ درخصوص چگونگي وقوع اين سانحه از جنبه فني و تخصصي، موارد زير به اطلاع مي‌رسد: با اتکا به بيانيه ستاد کل نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران و توضيحات سردار سرتيپ پاسدار حاجي‌زاده فرمانده محترم نيروي هوافضاي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در تاريخ 21 دي 1398 و همچنين با عنايت به اسناد راهبردي ايالات متحده‌ آمريکا و بررسي علمي و فني موارد مشابه نظير خطاي سامانه‌ پدافند موشکي سوريه در سال 2018، شليک موشک به هواپيماي
17ـ MH ماي بر فراز اوکراين در سال 2014 و حمله‌ سايبري به هواپيماي s 130AC و s 130 EC
آمريکا توسط روسيه در سال 2018؛ اين نتيجه علمي با قطعيت اعلام مي‌شود که سانحه رخ‌داده به‌دليل اعمال عمليات فريب بر سيستم فرماندهي و کنترل سامانه پدافند موشکي ايران واقع شده و نقش خطاي انساني در آن منتفي است.» آزمايشگاه پژوهشي فضاي سايبر دانشگاه تهران در ادامه بيانيه خاطرنشان کرد: «از سوي ديگر بررسي تجهيزات جنگ سايبري ارتش آمريکا نظير هواپيماهاي «آواکس» و «ريوِت جوينت» حاکي از آن است که موارد مذکور اساساً به‌منظور چنين اقداماتي طراحي، توليد و به‌کارگيري شده است و اين تجهيزات در اغلب منازعات نظامي از سوي ارتش جنايتکار آمريکا مورد استفاده قرار گرفته‌اند. به نظر مي‌رسد اين بار نيز آمريکا در قالب يک عمليات نظامي سايبري با چنين اقدامي باعث شده که هواپيماي مسافربري به‌عنوان موشک کروز در سامانه‌ پدافند، شناسايي شده و مورد هدف واقع شود.» در ادامه بيانيه مذکور آمده است: «به‌طور دقيق‌تر علت وقوع عمليات فريب فرماندهي و کنترل که ريشه در دانش سايبرنتيک دارد، استفاده‌ تمامي کشورها از استانداردهاي بين‌المللي در حوزه محاسبات، ارتباطات و کنترل است که موجب مي‌شود عليرغم طراحي و توليد سامانه‌هاي پدافند موشکي توسط کشورهاي مختلف، حفره‌ فني براي ايالات متحده آمريکا ـ که طراح استانداردهاي بين‌المللي و پروتکل‌هاي مربوطه است ـ همواره باز و دسترس‌پذير باشد.» آزمايشگاه پژوهشي فضاي سايبر دانشگاه تهران افزود: «به‌عبارت ديگر اگر تمامي اجزاي يک سامانه پدافند موشکي و به‌طور کلي هر سامانه مبتني
برI 4 C به‌صورت کاملاً بومي طراحي و توليد شود اما از استانداردهاي بين‌المللي (پروتکل‌هاي عمومي) براي عملکرد آن استفاده گردد، ظرفيت تهديدپذيري سامانه به ميزان چشمگيري افزايش مي‌يابد. بر اين اساس در شرايط مشابه هر کاربر انساني همان اقدامي را انجام خواهد داد که در سانحه اصابت موشک به هواپيماي مسافربري اوکراين واقع شد، زيرا اين خطا نه به‌دليل‌اشتباه در تصميم‌گيري بلکه به‌دليل اعمال عمليات فريب فرماندهي و کنترل بر سامانه‌ پدافند موشکي واقع شده است. از اين رو مسئوليت سانحه‌ تأسف‌بار رخ داده به‌صورت مستقيم متوجه رژيم جنايتکار آمريکاست و اين جنايت بزرگ نيز به سياهه‌ جنايت‌هاي بي‌پايان اين ام‌الفساد قرن اضافه مي‌شود.» محافل تحليلي و رسانه‌اي غربي نيز گزاره‌هاي قابل تأملي را در اين زمينه مطرح مي‌کنند. سايت The Drive از رسانه‌هاي غربي اين گمانه را مطرح کرده است که «احتمالاً سيستم جنگ الکترونيک آمريکايي‌ها هواپيماي مسافربري را براي بخشي از پدافند ايران به عنوان يک هدف جنگي نشان داده است. در هر صورت خطاي انساني پدافند قطعي است و او به هر حال اين هواپيما را موشک کروز ديده، امّا در صورتي که اين گمانه‌ها راجع به جنگ الکترونيک آمريکا تقويت شود، بدين معنا خواهد بود که ارتش آمريکا عملاً يک جنايت جنگي بزرگ را صورت داده و هواپيماي مسافربري را قرباني چنين نبردي کرده است. حال آنکه نيروهاي نظامي ايران نيز عليرغم توانمندي بالاي خود در جنگ الکترونيک از روش‌هاي غيرانساني به هيچ وجه استفاده نکرده‌اند.»
پاي رژيم صهيونيستي
به پرونده سقوط هواپيماي اوکرايني باز شد
همچنين، به نوشته پايگاه تحليلي پوليتوس، کارشناسان مرکزي به نام «Veteranstoday” معتقدند که واحد 8200 رژيم اسرائيل در ازکارافتادن سيستم هواپيماي پرواز 752 PS درگير بوده چراکه اين حمله سايبري تروريستي اسرائيلي بود و هکرهاي اسرائيلي با تغيير در کد شناسايي هواپيما و تعويض جاي «دوست و دشمن»، هواپيماهاي اوکرايني را به‌عنوان «دشمن» تعريف کردند که همين منجر به پرتاب موشک سيستم پدافند هوايي ايران شد. به گزارش تسنيم، نحوه‌ اطلاع‌رساني برخي منابع صهيونيستي درباره سقوط هواپيماي بوئينگ خط هوايي اوکراين قابل توجه است.
در خبري که بر روي يکي از اين سايت‌ها منتشر شده؛ به صراحت آمده است که هواپيماي اوکرايني سه هفته پيش در فرودگاه بن‌گوريون تل‌آويو بوده است؛ اما چنين نکته‌اي در بخش‌هاي انگليسي بسياري از سايت‌هاي عبري حذف شده است! چرايي و چگونگي يک فيلم‌برداري مشکوک آن هم در يک فضاي نسبتاً بياباني و در يک ساعت مشخص در نيمه‌شب توسط فردي ناشناس که با يکي از عناصر رسانه‌هاي غربي (نريمان غريب) مرتبط بوده و چرايي و چگونگي اطلاع‌رساني فوري برخي رسانه‌هاي عربي مانند الحدث سعودي نيز جزو دلالت‌هاي ديگر بر جنگ الکترونيک آمريکا در اين فاجعه است. الحدث عربستان سعودي ساعتي بعد از سقوط هواپيما و در حالي که هنوز هيچ بررسي فني در اين باره صورت نگرفته بود اعلام کرد که هواپيماي اوکرايني بر اثر اصابت موشک پدافندي ايران سقوط کرده است!
جنگ الکترونيک چيست؟
 يک کارشناس نظامي در توضيح جنگ الکترونيک مي‌گويد: امروزه جنگ الکترونيک به يکي از مهم‌ترين شاخه‌هاي درگيري‌هاي نظامي تبديل شده است. در اين حوزه رزم، به دليل گسترده بودن فضاي اقدام و ضد اقدام، پيچيدگي‌ها دو چندان مي‌شود. همين گسترده بودن امکان عملکرد، سبب ناشناخته ماندن بخشي از توان جنگ الکترونيک (که به صورت مخفف جنگال ناميده مي‌شود) تا روز درگيري شده است.
وي با بيان اينکه سامانه‌هاي راداري و مخابراتي به طور کلي داراي دو جزء اصلي شامل «فرستنده» و «گيرنده» هستند که فرستنده، وظيفه ارسال امواج با فرکانس خاصي را برعهده‌دارد، مي‌افزايد: پيش از آن تمام کارها شامل تبديل داده به موج و کُدگذاري (براي سامانه‌هاي ارتباطي و نه راداري) و. توسط اجزاء ديگري انجام شده است.
پس از ارسال موج که مي‌تواند به صورت تمام سمتي يا پرتو با عرض کم باشد، با رسيدن امواج به آنتن دستگاه گيرنده، کار بازتبديل موج به داده‌ها انجام مي‌شود. اين کارشناس نظامي ادامه مي‌دهد: در مقابل دشمن مي‌تواند در هر يک از دو محل فرستنده و گيرنده که براي سامانه‌هاي مخابراتي جدا از هم و براي رادارها معمولاً در يک نقطه است، اقدام به ايجاد اخلال کند.
با توجه به اينکه ابعاد آنتن‌هاي مربوط به امواج الکترومغناطيس به طول موج آنها (مع فرکانس) مرتبط است، ابعاد و وزن آنتن و منبع تأمين توان سامانه‌هاي اخلالگر نيز متفاوت خواهد بود. در واقع براي هر محدوده فرکانسي، نياز به اخلالگر خاص خود وجود دارد.




مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : هواپيماي ,الکترونيک ,آمريکا ,پدافند ,مي‌شود ,موشک ,هواپيماي مسافربري ,پدافند موشکي ,هواپيماي اوکرايني ,عمليات فريب ,الکترونيک آمريکا ,داده به‌صورت مستقيم ,رژيم جنايتکار آمريکاست ,به‌دليل اعمال عمليات ,سايبر دانشگاه تهران
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اسکای موزیک adsokhanplus (مثبت اد سخن) سایت تفریح و سرگرمی Tosha پیکاسو گرافیک ساحل توسعه تجارت الکترونیک James خرید سیسمونی اچ بی سوییت Cassandra