به سختي مي توان توضيحي براي اين سئوال پيدا کرد که چرا ويروس کرونا جز چين، بر يک کشور خاص ديگر با اين شدت تاثير گذاشته است. اين کشور ايران است؛ دشمن تقريبا هميشگي هم آمريکا و هم اسرائيل.
گروه غرب از نگاه غرب خبرگزاري فارس: رايج ترين روايت رسانه هاي جريان اصلي در مورد خلق ويروس کرونا، اين است که منشا اين ويروس ميکروارگانيسمي است که در بدن حيوانات وجود دارد و به دليل مصرف يک خفاش وحشي توسط يکي از ساکنان چيني تبار ووهان به انسان منتقل شده است. اما به نظر مي رسد شواهدي براي نقض اين روايت وجود داشته باشد، از جمله اينکه استان هاي همجوار ووهان که خفاش هاي وحشي زيادي در آنها زندگي مي کنند، شيوع گسترده اين بيماري را تجربه نکرده اند. به اين دليل و دلايل ديگر، ترديدهايي جدي در اين باره به وجود آمده که ويروس کرونا به طور طبيعي و از طريق جهش ژنتيک به وجود نيامده، بلکه در يک آزمايشگاه و احتمالا به عنوان ماده اي براي جنگ بيولوژيک توليد شده است.
گزارش هاي متعددي حاکي از آن هستند که در اين ويروس اجزايي وجود دارد که به اچ آي وي مرتبط است و نمي توانند به طور طبيعي توليد شوند. اگر اين حرف درست باشد که اين ويروس توسعه يافته يا حتي توليد شده تا به عنوان سلاح از آن استفاده شود، مي توان اين را نيز گفت که به طور تصادفي از «انستيتو آزمايشگاه ويروس شناسي» ووهان به بيرون درز کرده و به جمعيت حيواني و انساني منتقل شده است. تکنسين هايي که در چنين محيط هايي کار مي کنند اطلاع دارند که اين «درزها» از آزمايشگاه ها مکررا رخ مي دهند.
البته به ناگزير يک فرضيه ديگر هم وجود دارد. برخي بر اين نظرند با توجه به اينکه دولت ترامپ همواره مسئله افزايش قابليت رقابت جهاني چين را به عنوان تهديدي مستقيم عليه امنيت ملي و سيطره اقتصادي آمريکا مطرح کرده، اين امکان وجود دارد که واشنگتن اين ويروس را در تلاش براي ضربه زدن به اقتصاد و نيروي نظامي رو به رشد چين خلق و منتشر کرده باشد. قطعا دشوار مي توان باور کرد که حتي کاخ سفيد ترامپ نيز چنين بي احتياطي بزرگي را انجام دهد، اما چنين رفتارهايي بي سابقه هم نيست. در سال هاي 2005 تا 2009 دولت هاي آمريکا و اسرائيل مخفيانه يک ويروس رايانه اي به نام استاکس نت را توليد کردند که هدف آن آسيب زدن و در کنترل گرفتن سيستم هاي عامل رايانه هاي ايراني بود که در برنامه تحقيقات اتمي اين کشور در حال کار بودند. قبول است که هدف از ساخت استاکس نت آسيب زدن به رايانه ها بود نه آلوده کردن يا کشتن انسان ها، اما نگراني هايي نسبت به گسترش و انتقال اين ويروس و آلوده کردن رايانه ها درخارج از ايران نيز وجود داشت؛ نگراني هايي که معلوم شد بي اساس هم نبوده اند، چرا که اين ويروس هزاران رايانه در خارج از ايران را نيز آلوده کرد و تا چين، آلمان، قزاقستان و اندونزي هم پخش شد.
به ناگزير يک داستان اسرائيلي وجود دارد که فقط مي تواند گوشه اي از آنچه را که در چين جريان دارد روشن کند. دانشمندان در موسسه تحقيقاتي گاليله اسرائيل هم اکنون ادعا مي کنند که آنها ظرف چند هفته واکسني را براي ويروس کرونا خواهند ساخت که ظرف 90 روز آماده توزيع و استفاده خواهد شد. اين موسسه ادعا ميکند که چهار سال است سرگرم تحقيق در مورد ويروس کروناي پرندگان است که وزارتخانه هاي علوم و فناوري و کشاورزي اسرائيل بودجه آن را تامين کرده اند. بنا بر ادعاي آنها، اين ويروس شبيه همان نسخه اي است که انسان ها را آلوده کرده و در توسعه از طريق دستکاري ژنتيک به پيشرفت هايي دست يافته است، اما برخي دانشمندان نسبت به اين مسئله ابراز بدبيني کرده اند که بتوان با چنين سرعتي واکسن جديدي را براي جلوگيري از اين ويروسي که تنها مدتي است وجود آن مشخص شده توليد کرد. آنها همچنين هشدار داده اند که حتي اگر بتوان چنين واکسني را توليد کرد، به طور عادي بايد براي تشخيص اثرات جانبي آن مورد آزمايش قرار گيرد، روندي که به طور عادي بيشتر از يک سال طول مي کشد و شامل استفاده از آن بر روي انسان ها آلوده نيز هست.
حتي اگر بتوان فرض کرد که ايالات متحده در آنچه که از مرکز تحقيق سلاح هاي بيولوژيک زماني گسترده آن در فورت دتريک مريلند باقي مانده به گونه اي در خلق ويروس کرونا دست داشته، اين فرض نيز بسيار محتمل است که اسرائيل يکي از شرکاي اين پروژه بوده باشد. کمک دانشمندان اسرائيلي در توسعه اين ويروس، توضيح دهنده اين مسئله نيز هست که چگونه آنها توانسته اند ادعا کنند که با چنين سرعتي موفق به توليد يک واکسن شده اند، احتمالا به اين دليل که اين ويروس و درمان آن همزمان با هم توسعه يافته اند.
به هر روي ظهور ويروس کرونا نه تنها در چين، بلکه در بسياري از کشورهاي ديگر عواقب سياسي انکار ناپذيري به دنبال دارد. در آمريکا پرزيدنت دونالد ترامپ پيشتر به خاطر دروغ گفتن در مورد اين ويروس مورد شماتت قرار گرفته و سناريوهاي متعددي در نشريات جريان اصلي وجود دارد که تاثير احتمالي اين اتفاق بر انتخابات در سال 2020 را مورد بررسي قرار داده اند. اگر اقتصاد نيز به همراه بازار سهام سقوط کند، اين اتفاق به شکل نامطلوبي بازتابي از اين سئوال است که آيا ترامپ واقعا در اين اتفاق مقصر است يا نه. اگر روند آلودگي و درمان خود بيماري در آمريکا خوب پيش نرود، اين اتفاق واکنش هاي قابل توجهي به دنبال دارد، به ويژه با توجه به اينکه دمکرات ها بر بهبود وضعيت مراقبت هاي درماني انگشت گذاشته اند. اما همانطور که يکي از صاحبنظران مي گويد، اين بيماري و سقوط اقتصاد تا وقتي که پيش از انتخابات تغيير عمده اي رخ ندهد اهميت خاصي ندارد، اما ظرف 8 ماه آينده اتفاقات بسيار زيادي ممکن است رخ دهد.
بعلاوه مسئله سياست هاي مربوط به امنيت ملي و سياست خارجي هم از نقطه نظر اسرائيل و هم آمريکا وجود دارد. به سختي مي توان توضيحي براي اين سئوال پيدا کرد که چرا ويروس کرونا جز چين، بر يک کشور خاص ديگر با اين شدت تاثير گذاشته است. اين کشور ايران است؛ دشمن تقريبا هميشگي هم آمريکا و هم اسرائيل. تعداد افراد مبتلا به اين ويروس در ايران همچنان رو به افزايش است.
دست کم پاسخ آزمايش 5 عضو مجلس ايران نيز مثبت اعلام شده و تعداد روزافزوني از مقامات نيز به اين بيماري مبتلا شده اند. پيش از اين تاييد شده که معصومه ابتکار معاون رئيس جمهور ايران و ايرج حريرچي معاون وزير بهداشت نيز به اين ويروس مبتلا شده اند.
مظنونين هميشگي در ايالات متحده از فهميدن تعداد مرگ و ميرها در ايران شادمان هستند. مارک دوبويتز مدير اجرايي بنياد «دفاع از دمکراسي ها» که در واشنگتن مستقر است اما با دولت اسرائيل ارتباط دارد، روز سه شنبه در توئيتر چنين لاف زده که «ويروس کرونا (با ايران) کاري کرده که تحريم هاي اقتصادي آمريکا نکرده: تعطيل کردن صادرات غيرنفتي.» يک سخنگوي دولت ايران در واکنش به سخنان او گفت: «ابراز شادي از انتشار يک ويروس کشنده و لذت بردن از مشاهده رنجي که مردم از اين بيماري مي برند شرم آور و غيرانساني است.» دوبويتز در توئيتي ديگر افزود که تهران« تروريسم را در خاورميانه گسترش داده و اکنون نيز در حال انتشار دادن ويروس کروناست.»
به اين ترتيب انتخاب با شماست. ويروس کرونا يا به طور طبيعي رخ داده يا از آزمايشگاهي در خود چين يا حتي از اسرائيل يا آمريکا بيرون آمده است. اگر کسي نسبت به اسرائيل و يا آمريکا مظنون باشد، به روشني پيداست که هدف از اين کار ساخت يک سلاح بيولوژيک است که بتواند به دو کشوري که دشمنان اسرائيل و آمريکا قلمداد مي شوند آسيب وارد آورد. اما ويروس کرونا را نمي توان به سادگي مهار کرد و روشن است که هزاران نفر در اثر آن جان خود را از دست خواهند داد. متاسفانه همانطور که در مورد استاکس نت شاهد بوديم، وقتي غول از بطري بيرون بيايد، بازگرداندن دوباره آن به داخل بطري کار بسيار سختي است.
نويسنده: فيليپ جرالدي ( Philip M. Giraldi) کارشناس پيشين ضد تروريسم سيا و افسر سابق اطلاعات نظامي
منبع: https://b2n.ir/569746
انتهاي پيام.
درباره این سایت